Odštampajte tekst Odštampajte tekst

Najbolji izveštaj prve nedelje

Vaših 35 glasova odlučilo je da je najbolji izveštaj iz prve nedelje ove školske godine izveštaj Zahlađenje u Gvatemali koji je napisala Ivana iz IV3.

Ovo je sasvim slučajno i prvi izveštaj u kratkoj ali burnoj istoriji našeg sajta.
Ako ostavljate komentar predložite šta bi mogla biti adekvatna nagrada za prvog pobednika.

NAJBOLJI PROŠLONEDELJNI IZVEŠTAJ.
Rezultati


3 komentara na “Najbolji izveštaj prve nedelje”

  1. Ja još čekam svoju nagradu :)

  2. A ja čekam ideju kakva bi nagrada mogla biti.

  3. Pošto posle urucenja nagrade pobednici održavaju govor, ja sam rešila da se na ovaj nacin obratim svima :) Dakle, zahvaljujem se svim mojim glasacima (koji su trošili 100 din+pdv da bi u anketi glasali za mene, nadam se da vam je profesor na vreme predocio tu informaciju :) šalim se… uglavnom, hvala mami, tati, mojoj sestri, drugaricama Saški, Marici, Šuki, Karici, Maji i Marku koji je glasao za mene…. Hvala mom najboljem bratu na svetu Shomiju… Hvala svim mojim fanovima koji su me bodrili sve vreme glasanja i koji su verovali u mene… Hvala mojim sponzorima: MB pivara, Peugeot, aqua viva, najlepše želje, casopisu CKM i mojoj modnoj agenciji iz Njujorka :) Hvala mom menadžeru Žiki, frizerki Bucki, šminkeru Peci, stilisti Saši Vidicu… Hvala mom dugogodišnjem saradniku Saši Popovicu koji je i otkrio ovaj talenat u meni i zaposlio me u “Grand reviji” :) Hvala mojoj razrednoj koja nema pojma da joj se ja ovde zahvaljujem zbog ni ja ne znam cega, hvala svima kojima se dopao moj izveštaj, pa i onima kojima se nije dopao a potrošili su vreme na njegovo citanje… I na kraju, hvala profesoru koji nam je svima omogucio ovako dobru zabavu i puno šale…

    P.S. Pošto me je ovih dana zaista bilo previše u medijima, malo cu se skloniti iz javnog života na neko vreme dok pripremim novi materijal iliti projekat :)
    Ali na mailove mojih fanova rado cu odgovoriti, tako da moja kontakt adresa je ikaradovic@yahoo.com

Napišite komentar:

Ukoliko prvi put komentarišete, komentar mora biti odobren pre nego što bude objavljen.