Odštampajte tekst Odštampajte tekst

Mi smo pametna deca

djakdvaprsta.jpgOd neuspešne pripreme za kontrolni, preko ekskurzije i raspusta, pa do 47% jedinica u jednoj grupi. 
Sve je stalo u kratak izveštaj Verice iz IV3.

22.10.2007.  dva dana pred ekskurziju. Peti i šesti čas u B grupi odeljenja IV3.
Zbog pomenute ekskurzije čas i nije odrzan po profesorovom planu. Profesor je planirao da vežbamo pred kontrolni, što je i pored našeg negodovanja i uradjeno uz slabu pažnju malog broja prisutnih učenika. Pripremajući se za kontrolni saznali smo koliko je veliko naše znanje tj. neznanje.
Zadatak je bio u vezi sa filmovima kojih se više i ne sećam, a to više i nije važno jer je test prošao, ne baš najbolje (bar što se tiče naše grupe), ali mi smo pametna deca i mi ćemo to popraviti. Iako smo bili dekoncentrisani i u zbrci zbog ekskurzije profesor je svim silama pokušavao da nam zadrži pažnju na zadatku i mogućim greškama. Svi smo željno iščekivali kraj zadatka da bi igrali asocijacije, pa išli kući da se pakujemo!!!
Zbog zakašnjenja sa izveštajem uspela sam da obuhvatim i čas testa, koji je bio jako zanimljiv sa po četiri učenika u svakoj grupi, jer se ostatak grupe predao bez borbe. Test i nije bio mnogo težak sudeći po ocenama drugih odeljenja, jer naše bolje da ne komentarišem.
Profesor će mi oprostiti zbog ovako oskudnog izveštaja, imaće razumevanja da je ipak prošlo tri nedelje, ekskurzija, raspust…


Jedan komentar na “Mi smo pametna deca”

  1. Bravo Verice!!

Napišite komentar:

Ukoliko prvi put komentarišete, komentar mora biti odobren pre nego što bude objavljen.